Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

SLeijtenrij
Doorsteek 2
4791 HR KLUNDERT

Openingstijden

Ma: Gesloten
Di: 9.30 - 18.00 uur
Wo: 9.30 - 18.00 uur
Do: 9.30 - 18.00 uur
Vr: 9.30 - 20.00 uur
Za: 9.30 - 17.00 uur
Zo: gesloten

sLeijtenrij úw topSlijter 100% vakmanschap

Fine Taste Good Living

The Deacon Blended Scotch Whisky

The Deacon Blended Scotch Whisky

In het Schots is een “Deacon” een bedreven en vakkundige meester-handwerker. De deskundige distilleerders achter onze Scotch passen perfect bij de naam: The Deacon is een eerbetoon aan meester-ambachtslieden, wat hun vak ook mag zijn. The Deacon is een luxe blend van zowel rokerige Speyside als turfachtige Islay malt whisky’s, wat zorgt voor een complexe, rijke en rokerige blend.

Deacon- uw topSlijter - nb blog website

In deze blend hebben de single malts uit Islay een kenmerkende turfrooksmaak, terwijl de single malts van het vasteland een rookkarakter hebben. Een neus van geblakerde sinaasappel, zoete moutkoekjes en houtrook maakt plaats voor sappige sinaasappel in de mond, samen met delicate kruiden en prikkelende turf. De afdronk is zowel zoet als rokerig, lang en soepel. Traditionele koperen potstills die gebruikt worden in ons distillatieproces geven hun iconische glans aan de prachtige fles van The Deacon, die eruit ziet als geen ander op de plank of achter de bar. De fles is bedekt met een sierlijk patroon en gestempeld met de iconische mascotte van het merk.

The Deacon is de meest onconventionele Scotch die u ooit zult ervaren. Een unieke blend die de traditionele Scotch conventies tart, met een gedurfd en complex smaakprofiel en een uniek ontwerp dat uw zintuigen zal prikkelen. Een zachte en rijke blended whisky die perfect is voor degenen die graag verder kijken dan de horizon.

Kom langs in de winkel en shop The Deacon!

Klik hier voor alle aanbiedingen